Over Part

نمایی از مرکز پرورش اسب پارت

Een blik op de toekomst, met liefde

Het doel van de oprichting van Part was de liefde en passie voor paarden. Voor ons hebben de rassen nooit uitgemaakt, en dat doen ze nog steeds niet. Het gaat ons om de essentie van het paard zelf, dat voor ons van onschatbare waarde is. In het begin investeerden we in de meeste rassen die in het land aanwezig waren, maar naarmate ons werk vorderde, besloten we ons meer te specialiseren in deze industrie en ons te concentreren op een beperkt aantal rassen. Daarom is het Part Paardenfokcentrum opgedeeld in kleinere secties, elk gewijd aan een specifiek ras, met aparte maar gespecialiseerde managementteams.

Een van onze meest gespecialiseerde activiteiten is onze betrokkenheid bij het Friese ras. We zijn momenteel de grootste producent van dit ras in het land en zelfs in het Midden-Oosten. Naast onze uitgebreide activiteiten in Iran, kunnen we met trots zeggen dat Part, door onze uitbreiding en aanwezigheid in Nederland, qua omvang en activiteiten concurreert met de grootste Friese fokkerijen in dit land en zich met hen kan meten. Onze gespecialiseerde benadering van dit ras en onze deelname aan schoonheids- en beoordelingswedstrijden in dit prachtige land hebben ons in staat gesteld talrijke titels te behalen, wat de naam Part verder op de kaart heeft gezet.

Kampioenstitels, tweede plaatsen, Star-erkenningen en talloze prijzen hebben ons aangemoedigd om ons nog verder in te zetten voor de verspreiding van dit ras in Iran en wereldwijd. We streven ernaar dat liefhebbers van dit ras al hun behoeften kunnen vervullen door in contact te komen met Part.

We hopen dat we, door grote stappen te zetten, de naam van Iran en Iraniërs wereldwijd nog meer kunnen laten schitteren en grote eer voor ons geliefde land kunnen behalen.

عملکردی متفاوت

مرکز پرورش اسب پارت، تلاش میکند تا با عملکردی متفاوت، نتایج درخشانی در راستای گسترش ورزش سوارکاری در کشور داشته باشد.

پارت، یکی از مجموعه هایی ست که حضور پررنگی در صنعت اسب کشور دارد.

0
+
سالهای فعالیت
0
+
رضایت مشتریان
0
+
عناوین جهانی
0
+
متخضضین فعال

شریک های تجاری

در اینجا تنها بخشِ کوچکی از اسب های موجود را می بینید

برای بازدید از مجموعه، با ما تماس بگیرید.